Om oss

Sista dagen i Almedalen 2015, efter att vi har haft vår föreläsning.

Sista dagen i Almedalen 2015, efter att vi har haft vår föreläsning.

Vi vill förändra hur upphandlingar bedrivs, framför allt inom offentlig sektor, och skapa möjlighet till lyckade projekt med leveranser som skapar effekt genom hela projektet. Vi ser att vi kan göra detta genom den kunskap vi har inom Agil utveckling och Agil kravställning.

Vi håller Nordens enda utbildning i Agila kontrakt och upphandling, ”Certifierad Agil Beställare”, välkommen att läsa mer och anmäla dig på Crisps webb >

Följ vad händer inom Agila kontrakt på Twitter: @agilakontrakt

Mattias Skarin
Mattias Skarin är en av Sveriges experter på Agila kontrakt och har lång erfarenhet av att hjälpa kunder lyckas med Agil utveckling över hela värdekedjan.
Mail: mattias.skarin(at)agilakontrakt.se

Mia Kolmodin
Mia Kolmodin är expert på effektstyrd Agil behovsställning som skapar grunden för lyckade projekt och har hjälpt flera kunder ta fram underlag för upphandling inom offentlig- och privat sektor.
Mail: mia.kolmodin(at)agilakontrakt.se

Tomer Shalit
Tomer Shalit är produktledningsexpert och fd utvecklingschef på Ping Pong och numera konsult och Agil coach på Crisp. Tomer har handlett flera kunder i att skapa goda relationer mellan beställare och leverantör samt ett bra upphandlingsunderlag för att beställa rätt sak.

Eva Waitzfelder
Eva Waitzfelder har många års erfarenhet av upphandling och inköp från bland annat Ericsson. Hon är förutom att vara engagerad i Agilakontrakt.se och våra aktiviteter även ansvarig för Dataföreningens upphandlingsnätverk för offentlig sektor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *