Filmer om effektstyrd upphandling och Agila kontrakt – under 3 minuter

Här samlar vi de filmer vi producerar inom effektstyrd upphandling med Agila kontrakt. Du får gärna använda våra filmer och visa dom i din verksamhet, eller för dina kunder. Här på webbplatsen hittar du även annat informationsmaterial, tex vår presentation ”Agila kontrakt på 5 min” eller våra samlade ”Goda exempel” på lyckade Agila upphandlingar som har gjorts.

#1. Jurister, kunder och leverantörer sammanfattar kort fördelarna med effektstyrd upphandling med Agila kontrakt – 2:59 min

Detta är en videosammanfattning från vår konferens ”Lyckade upphandlingar” i Stockholm, 21 februari 2017.
Här får du höra den kända Juristen från offentliga sammanhang Björn Bergström från Ramberg Law säga att det går, du får även höra den kända Juristen från Agila sammanhang Nicolai Dragsted från Bird & Bird säga att det går. Du får också höra leverantörer och kunder i offentlig verksamhet berätta hur dom har lyckats att leverera värdefulla lösningar tack vare att dom har vågat stå upp för att dom bryr sig om att lösa problemet, att det viktigaste är att sätta ett tydligt mål, att det är engagemanget som är viktigt, att det värdefullaste var att dom hade förtroende för varandra och lyssnade och att dom aldrig mer kommer att acceptera att bli överkörda av en chefsjurist som säger att det inte går.

#2. Filmen om ”Lyckade upphandlingar”- 2:57 min

I den här filmen berättar vi kort om varför de flesta komplexa upphandlingar misslyckas i dag, och hur du i stället kan upphandla effektstyrt med Agila kontrakt och vilka vinster det skulle kunna ge om vi skulle göra det i offentlig sektor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *