Om oss

Det är vår vision om att skapa möjligheter för lyckade upphandlingar som leder till största möjliga effekt för minsta möjliga insats som håller vårt nätverk samman. Vi ser att vi måste förändra hur upphandlingar bedrivs för att lyckas med det, framför allt inom offentlig sektor där vi ser att det finns möjlighet till mycket stor effekt. Det är genom vår kombinerade kunskap inom Agil och Lean produktutveckling och organisation samt LOU och upphandling som vi ser dessa möjligheter. Hösten 2014 påbörjade vi arbetet som ledde till att vi skapade agilakontrakt.se där vi samlar allt inom effektstyrd upphandling med Agila kontrakt.

Om du även känner att du delar vår vision och att du skulle vilja bidra här på agilakontrakt.se med att samla in success stories, ta fram informationsmaterial, föreläsa, rodda på event eller något annat så tveka inte att höra av dig till någon av oss.

Vi som står bakom den här satsningen


Mattias Skarin
Mattias Skarin från Crisp är en av Sveriges experter på Agila kontrakt och har lång erfarenhet av att hjälpa kunder lyckas med Agil utveckling över hela värdekedjan.
Mail: mattias(at)agilakontrakt.se

Mia Kolmodin
Mia Kolmodin från Dandy People är en av Sveriges ledande experter på effektstyrd Agil behovsställning och kundcentrerad produktutveckling som skapar grunden för lyckade projekt. Mia hjälper kunder ta fram underlag för att få rätt leverans samt att bygga upp Agila produktorganisationer inom offentlig- och privat sektor.
Mail: mia(at)agilakontrakt.se

Tomer Shalit
Tomer Shalit från Crisp är produktledningsexpert och fd utvecklingschef på Ping Pong och numera konsult och Agil coach på Crisp. Tomer har handlett flera kunder i att skapa goda relationer mellan beställare och leverantör samt ett bra upphandlingsunderlag för att beställa rätt sak. Mail: tomer(at)agilakontrakt.se

Björn Bergström
Björn Bergström från Ramberg Law har lång erfarenhet av offentlig upphandling och har arbetat i 15 år som jurist och chef inom staten med fokus på offentliga affärer och kommersiell avtalsrätt. Björn har en omfattande praktisk erfarenhet av att genomföra alla delar av en offentlig upphandling, genomföra utbildningar och rådgivningsarbete. Han företräder såväl upphandlande myndigheter och enheter som leverantörer, och tjänsterna omfattar hela eller delar av upphandlings- och anbudsprocessen. Björn är frekvent anlitad som ombud i överprövningsprocesser, som rådgivare och som föreläsare. Björn är medförfattare till boken ”Tio principer för en framgångsrik upphandling” som publicerades på Liber förlag 2015.


Eva Waitzfelder
Eva Waitzfelder har många års erfarenhet av upphandling och inköp från bland annat Ericsson. Hon är förutom att vara engagerad i Agilakontrakt.se och våra aktiviteter även ansvarig för Dataföreningens upphandlingsnätverk för offentlig sektor. Från och med 2017 driver även Eva Agilakontrakt.se´s egna nätverk för kunder, leverantörer, jusrister och konsulter, ”Nätverket Agila kontrakt”, läs mer om nätverket här, och kontakta Eva för mer information.
Mail: eva(at)agilakontrakt.se

Sista dagen i Almedalen 2015, efter att vi har haft vår föreläsning.

Sista dagen i Almedalen 2015, efter att vi har haft vår föreläsning.

Utöver att vi driver den här webblatsen och håller en massa föreläsningar så har vi även Nordens enda utbildning och även konferens om effektstyrd upphandling med Agila kontrakt.

Utbildningen: ”Certifierad Agil Beställare”, välkommen att läsa mer och anmäla dig på Crisps webb >
Konferensen: ”Lyckade upphandlingar” som har gått av stapeln våren 2016 i Köpenhamn, och våren 2017 i Stockholm.
Sociala medier: Vi driver Twitterkontot @agilakontrakt där du kan följa med i vad vad som händer. samt även Facebooksidan agilakontrakt.

1 comment for “Om oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *