POSTER: Processen för Agil upphandling – Så får du ut mer med mindre

Så får du ut mer med mindre. Här samlar vi i en visuell bild varför det är så svårt att lyckas med komplexa upphandlingar, och vad som gör att du lyckas.

Vi har utifrån vår mångåriga erfarenhet skapat en enkel process som löper från start till mål, från att sätta upp beställarorganisationen och identifiera effektmålen, till att leverera och följa upp. Vi ger också lite tips kring hur du bör vikta förmågor mot pris, samt vilka utvärderingskriterier som kan vara relevanta för en Agil upphandling.

Vi har även publicerat en ny version på denna inför vår konferens ”Lyckade upphandlingar”. Den innehåller mer detaljer kring utvärderingen av leverantör, samt argumenten för att får med dig din organisation.

Aå får du ut mer med mindre

Precis som med vårt övriga material här på agilakontrakt.se, så får du får gärna ladda ner och använda bilden i ditt arbete i din organisation eller med dina kunder, nämn bara att det är agilakontrakt.se som står bakom den. Använder du den i sociala medier får du gärna referera till vår Twitter eller Facebooksida, och publicerar du den på din webbplats så vill vi gärna få en länk till den här sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *