Välkommen på vår inspirerande upphandlingskonferens den 21 februari – Inbjudan

Lyckade upphandlingar innom LOU

För att inspirera dig att tänka nytt och se möjligheterna och lära av andras erfarenheter har vi samlat en panel av erfarna beställare som har genomfört stora upphandlingar inom offentlig sektor. Upphandlingar som levererat i tid, inom budget och med uppnådda mål för verksamheten.

Innehåll

• Hur Danska Bolagsverket genom sin Digitalisering skapade en effektivare myndighet, lyfte sin IT plattform och samtidigt levererade 29 IT-projekt på tid och budget.
• Hur Karlstad sjukhus byggdes för att skapa rätt vård för rätt peng (och vad Nya Karolinska kan lära sig av erfarenheterna).
• Hur Agila kontrakt kan användas för att styra upphandlingen mot mer användar- och verksamhetsnytta.
• Leverantörsperspektivet
• Experterna delar med sig av metoderna och processen för att i praktiken beställa rätt sak och få värdefulla leveranser – med riktiga exempel

Vi kommer att visa på exempel som belyser framgångsfaktorerna samt metoder och process för användarcentrerad kravställan, och hur du använder Agila kontrakt inom LOU.

Tid & plats

När: Tisdagen den 21 februari 9.00 – 16.00

Kostnad: 2.500 kr, inklusive frukost, lunch och fika.

Plats: Sveavägen 31, Stockholm

Se hela agendan och anmäla dig här: https://agila-upphandlingar-inom-lou.confetti.events eller kontakta kurser@crisp.se så hjälper Elin eller Jennie er gärna med bokningen.

Med vänlig hälsning
Mattias Skarin, Mia Kolmodin, Tomer Shalit och Eva Waitzfelder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *